در بلژیک، برای نخستین بار یک ربات انسان نما، به نام پِپر در نقش متصدی پذیرش بیمارستان آغاز بکار کرد. پیش از این از ربات ها در فرآیندهای ساده استریل سازی و خدمات پیچیده ی تکنولوژی پزشکی، در مراکز درمانی استفاده شده اند، ولی رباتی که در چشم بیمار و همراهان او نگاه کند و با آنها هم کلام شود، پدیده نوبری است.

 در بیمارستان ای زی دامیان دراوستند بلژیک، هر کس که وارد بیمارستان می شود اولین کسی که به او خوش آمد می گوید، پپر، روبات انسان نمایی است که به ۱۹ زبان مختلف صحبت می کند. کمپانی بلژیکی زورا بوتس، سازنده این پدیده شگفت انگیز می گوید، پِپر را به منظور بهبود خدمات بیمارستانی و با هدف جلب رضایت مشتریان روانه بازار کرده است. گفتنی است پِپر با یک نرم افزار کامپیوتری که قابل نصب روی همه رایانه های متصل به اینترنت است، کنترل و هدایت می شود.

پِپر در حال انجام وظیفه

در بیمارستان ای زی دامیان AZ Damiaan در اوستند Ostend بلژیک، هر کس که وارد بیمارستان می شود اولین کسی که به او خوش آمد می گوید، پپر، روبات انسان نمایی است که به ۱۹ زبان مختلف صحبت می کند.

کمپانی بلژیکی زورا بوتس، سازنده این پدیده شگفت انگیز می گوید، پِپر را به منظور بهبود خدمات بیمارستانی و با هدف جلب رضایت مشتریان روانه بازار کرده است. گفتنی است پِپر با یک نرم افزار کامپیوتری که قابل نصب روی همه رایانه های متصل به اینترنت است، کنترل و هدایت می شود.

به گفته کمپانی زورا بوتس، پپر تنها متصدی پذیرشی است که با باتری کار می کند و برای ۲۰ ساعت کار مداوم فقط یک بار باید باتری اش را شارژ کرد. این روبات پر طرفدار کارش رو بصورت آزمایشی از بخش زایمان آغاز کرد و بیکه وندی پوت، مادری که با نوزاد تازه متولد شده اش، در بخش بستری است، می گوید از قدرت و کارآیی پپر حیرت زده است.

اپراتور در حال تنظیم پِپر

سازندگان پِپر می گویند، او تنها متصدی پذیرشی است که با باتری کار می کند و برای ۲۰ ساعت کار مداوم فقط یک بار باید باتری اش را شارژ کرد. این روبات پر طرفدار کارش رو بصورت آزمایشی از بخش زایمان آغاز کرد و اغلب مادرانی که با نوزادان تازه متولد شده شان، در بخش بستری بودند، می گوید از قدرت و کارآیی پپر حیرت زده شدند.

پِپر نخستین ربات این بیمارستان نیست، اما اولین رباتی است که با بیماران مستقیم و بی واسطه ارتباط برقرار می کند و بر خلاف ما آدم ها، نه خسته می شود و نه خلقش از سؤال های اضافی تنگ می شود و به همه مریض ها به یک چشم نگاه می کند، آنهم چشم کامپیوتری…

Tagged with →  
Share →

پاسخی بگذارید

Web Analytics