در آرژانتین؛ طراحی و توسعه یک نرم افزار کامپیوتری، زندگی کودکان توان یاب را، به شکل چشمگیری تغییر داده است. این وسیله جدید که توبی Tobii نام دارد، کودکان مبتلا به ناتوانی های عصبی –عضلانی و لکنت را قادر می کند تا با حرکات چشم و آیکون های کامپیوتری با دیگران حرف بزنند.

یک کمپانی سوئدی با سفارش یک نهاد غیر انتفاعی در آرژانتین، کامپیوتر هایی ساخته است که آیکون های آن با eye-tracking یا ردیابی مسیر بینایی، فعال می شود. این کامپیوترها از طریق تبدیل پیام های دیژیتالی به امواج صوتی به کودکان توان یاب کمک می کند با اطرافیان صحبت کنند. نحوه این کار بسیار ساده است و کودک فقط با چند تا چشمک  صدایش را به گوش مادر، پرستار و دیگران می رساند.

یک کمپانی سوئدی با ساخت کامپیوتر های که مسیر بینایی را ردیابی می کند به کودکان توان یاب امکان داده فقط با چند تا چشمک که صداشون رو به گوش مادر، پرستار و دیگران برسونند.

کودکستانی که در آن کودکان توان یاب در کنار دیگر همسالان شان آموزش می بینند

دکتر کلادیو وایز نورولوژیست اطفال می گوید؛ این وسیله انقلابی در زندگی کودکان ناتوان و کم توان ایجاد کرده است. او اعتقاد دارد”با پیشرفت دانش ما درباره مغز، و علم عصب شناسی، و تغییرات شگرف و روزآمد تکنولوژی، ما در حال حاضر قادر به فهم بهتر مغز و ارتباط مراکز مختلف آن هستیم. در نتیجه امکان بیشتری برای پژوهش، کار آزمایی تجربی و درمان های نوین داریم. و نقش فن آوری کامپیوتری در این پیشرفت، غیر قابل انکار است.”

از هر ۳۰۰ کودک در جهان یکی از انسفالیت مزمن رنج می برد و به گفته شیلا لوی و همکارانش در موسسه Gecenym، در حال حاضر بزرگترین مشکل آنها قیمت این وسیله است که برای بسیاری از خانواده ها غیر قابل پرداخت است، آنها امیدوارند، این مشکل را از طریق کمک های دولت، بخش خصوصی و بنیاد های نیکوکاری حل کنند.

Share →

پاسخی بگذارید

Web Analytics