یکی از شگفتی های دلچسب سال ۲۰۱۵ فرآوری و عرضه خوراکی های متنوع، آمیخته با طعم تکنولوژی و سلیقه های غیر رایج و گاه غیربهداشتی بود. از خوراک هایی که بجای اجاق گازی و برقی با چاپگر سه بعدی تهیه شدند تا شکلات و شیرینی های مغز داری که حاوی یک حشره کوچک بودند و از همه پر طرفدار تر نحوه جدید ارائه و مصرف الکل …

کمپانی سازنده به این توضیح بسنده می کنه تنها تفاوت این پرینتر با چاپگر های معمولی اینه که کارتریجش بجای جوهر با مواد اولیه خوراکی پر شده.

شیرینی های تولید شده با پرینتر سه بعدی

 

از گزافه و رویا تا واقعیت… در سال ۲۰۱۵ خاویارهای اعلا نه از شکم اوزون برون که از دل یک پرینتر سه بعدی بیرون آمدند. کمپانی هلندی بای فلو، این خاویار-نما را که از یک نوع ژله میوه ای تهیه شده، در نمایشگاه ماستریخت به نمایش گذاشت. البته رقیب آلمانی او هم کم نیاورد. کمپانی پرینت تو تیست آلمان، کامپیوتر و پرینتری را به نمایش گذاشت که شما می توانید شکل غذا را روی صفخه تبلت نقاشی کنید و لحظاتی بعد یک شیرینی خوشمزه به فرم و شکل دلخواه تون تحویل بگیرید… اگر قشنگ هم نبود، به گفته مسئولان بازاریابی این کمپانی، خوب نقاشی تون خوب نیست! کمپانی سازنده به این توضیح بسنده می کنه تنها تفاوت این پرینتر با چاپگر های معمولی اینه که کارتریجش بجای جوهر با مواد اولیه خوراکی پر شده.

اینجا یک بار شیک و پیک وسط پایتخت بریتانیاست که برای اولین بار در دنیا، میشه در فضای مه آلودش بجای درصد رطوبت درصد الکل را اندازه گرفت و به محض ورود بخار جین و تونیک از هر طرف شما را احاطه می کنه. صاحبان بار می گن برای طراحی پمپ های تهویه و بخارساز با متخصصان ریه و بیوشیمی مشاوره کردند و سطح آستانه الکل را به دقت سنجیده اند.

و از سوی دیگر در لندن شهر اشرافی همیشه ابری… اما این ابری که می بینید قدری متفاوت است. اینجا یک بار شیک و پیک وسط پایتخت بریتانیاست که برای اولین بار در دنیا، میشه در فضای مه آلودش بجای درصد رطوبت درصد الکل را اندازه گرفت و به محض ورود بخار جین و تونیک از هر طرف شما را احاطه می کنه. صاحبان بار می گن برای طراحی پمپ های تهویه و بخارساز با متخصصان ریه و بیوشیمی مشاوره کردند و سطح آستانه الکل را به دقت سنجیده اند.

 

 

 

 

 

 

Share →

پاسخی بگذارید

Web Analytics